Η Εταιρεία έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και διάθεση ανταλλακτικών κινητήρων για την Ελληνική αγορά. Δημιουργήθηκε το 2016, έπειτα από την ανάγκη της Ελληνική αγοράς, για ποιοτικά ανταλλακτικά κινητήρων σε τιμές που θέλει ο καταναλωτής. Η στελέχωση της εταιρείας απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό, με γνώση στο αντικείμενο και πολυετή εμπειρία στον χώρο. Στην επιχείρηση μας, θα βρείτε φιλικό περιβάλλον, άμεση εξυπηρέτηση και τις πιο συμφέρουσες τιμές στην Ελληνική αγορά.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε:

ΕΜΒΟΛΑ – ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΩΝ

ΚΟΥΖΙΝΕΤΑ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ - ΚΟΥΖΙΝΕΤΑ ΜΠΙΕΛΩΝ - ΚΟΥΖΙΝΕΤΑ ΘΡΩΣ

ΚΟΥΖΙΝΕΤΑ ΕΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥ – ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΜΠΙΕΛΩΝ – ΒΑΛΒΙΔΕΣ

ΟΔΗΓΟΥΣ ΒΑΛΒΙΔΩΝ - ΤΣΙΜΟΥΧΑΚΙΑ – ΦΛΑΝΤΖΕΣ

και πολλά ακόμα ανταλλακτικά…

Με την τεράστια παρακαταθήκη ανταλλακτικών που διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα, είμαστε σε θέση να συγκαταλεγόμαστε στις κορυφαία αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελληνική αγορά στο χώρο των ανταλλακτικών κινητήρων. Τα ανταλλακτικά κινητήρων που εισάγουμε είναι επώνυμα, των μεγαλύτερων εργοστασίων στον χώρο των ανταλλακτικών για κινητήρες εσωτερικής καύσεως, με κορυφαία ποιότητα και τιμή που εκπλήσσει ευχάριστα τον αγοραστή.

Ανταλλακτικά για:

Επιβατικά οχήματα

Φορτηγά οχήματα

Βαρέως τύπου οχήματα

και

Σκάφη Αναψυχής

Η εξυπηρέτηση είναι πανελλαδική και οι τρόποι πληρωμής ευέλικτοι. Είμαστε στην διάθεση σας, για να σας ενημερώσουμε, να συζητήσουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την επισκευή του κινητήρα σας και να κάνετε τις αγορές σας.